FOOD & DRINKS

We hebben een breed aanbod aan horeca op het festival terrein. De meeste horeca is te vinden op het horecaplein (blauwe cirkel). Maar verspreid over het festival terrein kun je nog meer eten en drinken vinden. Alle kinderen kunnen met een eigen (water)fles gratis limonade tappen en een lekker stuk fruit uitzoeken. Maar ook is er schepijs, zijn er poffertjes en pizza’s en kun je genieten van een lekker patatje of een (vega) burger.

Neem je eigen picknick-kleed mee en zoek een mooie plek om samen te genieten van al dat lekkers.

Alle locaties waar je iets te eten of te drinken kan vinden worden op de plattegrond aangegeven met onderstaande symbool.

LekkereTrek

Zoon Jetze en vader Herman bedachten in 2012 LekkereTrek, ontstaan uit liefde voor eten en onze natuur. Hun missie is om mensen te verwennen met heerlijk eten, zodat ze geïnspireerd raken om zichzelf thuis ook te verwennen met beter eten.​

Ze bieden een heerlijke en eerlijke hap aan van regionaal Groninger oorsprong, met het seizoen mee. Zei de oude Griek Hippocrates het al niet? ‘Laat uw voeding uw medicijn zijn en uw medicijn uw voeding’ – Hippocrates

Je kunt LekkereTrek vinden op het horecaplein.

Bijzondere (en) lekkere patat

Op het horecaplein vind je een bijzondere patatkraam. Je kunt er heerlijke patat van zoete aardappel krijgen. Maar ze maken ook een vegan en glutenvrije variant. Eet smakelijk!

Crijntje Pizza

Op zo’n dag als vandaag wil je toch gewoon een verse pizza uit een houtgestookte oven? Martijn en zijn collega’s bemannen 3 pizza-bakfietsen om je van een heerlijke pizza of slice te voorzien. Voor de (groot)ouders/verzorgers is er een lekker Bax biertje bij te bestellen.

Je vindt de pizza-bakfietsen op het horecaplein en naast het horecagebouw bij de boulevard.

Mattie Gelati

Matti Gelatti verkoopt ambachtelijk biologisch schepijs vanuit een karakteristieke, nostalgische Italiaanse ijswagen.

Funworld Poffertjes

Iedereen is er dol op, vers gemaakte poffertjes met poedersuiker en een klontje roomboter. De herkenbare poffertjesgeur, de smaak en het gezelligheidsgevoel, dat is pas genieten! Op het horecaplein vind je een authentieke poffertjeskraam. Met deze huisgemaakte poffertjes is het écht smullen geblazen.

Limonade en fruit

Voor alle kinderen is er gratis Hooghoudt limonade. Neem hiervoor je eigen (water)fles mee. Ook kun je een lekker stuk fruit uitkiezen.

Je vindt het limonade-tap-punt en het fruit op de weg die uitkomt op de boulevard.

Het Chinese Theehuis

In het Chinese Theehuis kun je naast het volgen van een aantal workshops ook genieten van een lekker taartje en wat drinken.

Leuk om te weten: Het Chinese Theehuis wordt gerund door vrijwilligers van de Hortus.

De Plantage

Je vindt De Plantage vlak bij de boulevard. Hier kun je snacks, gekoelde en warme dranken en ijsjes bestellen. Neem lekker plaats aan een van de grote stamtafels binnen of zoek een fijne plek op het ruime terras.

Leuk om te weten: De Plantage wordt gerund door vrijwilligers van de Hortus.